Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017



Αξιότιμε  κύριε Δήμαρχε και αγαπητέ κύριε πρόεδρε του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Κλείσαμε σήμερα το Σχολείο κι επειδή έρχεται η ώρα της κρίσης διευθυντών, σας αποχαιρετώ επισήμως και παίρνω το αντίο σας με τις ευχές των καλών μου συναδέλφων-ισσών.

Όπως γνωρίζετε από τον αεί μελιζόμενο και μηδέποτε δαπανώμενο κύριο πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, το Γυμνάσιο Σουφλίου άλλαξε πριν από τρία χρόνια τη φθίνουσα πορεία του προς την άβυσσο  και περνώντας μέσα από πολλές τρικυμίες και θύελλες, ήδη πλέει προς ασφαλείς λιμένες.
Στην εργώδη προσπάθεια που καταβάλλει η Διεύθυνση με τη δική σας συνεργασία, για την ποιοτική αναβάθμιση του σχολείου σε κάθε επίπεδο, εύχομαι και θέλω να πιστεύω ότι οι καλοί-ές εκπαιδευτικοί μας, θα στέκονται πάντα  αρωγοί και επίκουροι και του διευθυντή τους και των παιδιών του σχολείου μας, υλοποιώντας δράσεις και προγράμματα και καινοτόμες ιδέες, ανεβάζοντας τον πήχη και παρέχοντας παιδαγωγικό έργο υψηλότερων απαιτήσεων ακόμα κι απ΄αυτό που περιγράφεται στους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας και αποδεικνύοντας για χάρη των παιδιών μας, τα οποία όπως ξέρετε, είναι υπέροχα, ότι παρά την Κρίση των αξιών, υπάρχουν ακόμα ζωντανοί άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν και δίνονται ολόψυχα σε αυτά τα παιδιά και στις ανάγκες τους. Αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ελπίδα για το Αύριο.

Είμαστε περήφανοι κι εγώ και ο υποδιευθυντής  του σχολείου για τα παιδιά μας, που τα καλύτερα λόγια δε φτάνουν για να τα περιγράψουν και λαχταρούμε να τα καμαρώσουμε να γίνονται καλύτερα απ΄τους γονιούς τους  και δάσκαλοι –ες των δασκάλων τους. Να γίνονται δασκαλοδάσκαλοι.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, ανεξάρτητα από πρόσωπα, το Γυμνάσιο Σουφλίου θα συνεχίσει να ανεβάζει σταθερά το επίπεδο της τοπικής μας κοινωνίας, διότι αυτός και μόνο είναι ο προορισμός του. Πάντα με τη δικιά σας βοήθεια και με τη συν-εργασία του Συλλόγου των καλών καθηγητών-τριών του.

Με πολλή την τιμή για τη συνεργασία μας σας εύχομαι χαρούμενος
                                                    

                                Καλό καλοκαίρι!


                                                                             Ο διευθυντής που υπογράφει



                                                                                     Τσιότρας Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: